Souhlas s používáním cookies

Tato webová stránka používá soubory cookies v rozsahu nezbytném pro řádný provoz našich webových stránek. Více informací.


V pondělí 27. září probíhá výuka dle pravidelného rozvrhu.

Call
MenuMENU

×

Informace o cookies

INFORMACE O COOKIES

Zásady používání souborů cookies

OBECNĚ O COOKIES

Naše internetové stránky používají soubory cookies. Cookie je malý textový soubor, který si váš webový prohlížeč při prohlížení webových stránek ukládá na pevný disk vašeho koncového zařízení. Soubory cookies vám zjednodušují a zrychlují práci s našimi internetovými stránkami, jelikož si pamatují vaše preference (např. přihlašovací údaje nebo jazyk). Soubory cookies také umožňují lepší využití našich internetových stránek a přizpůsobení jejich obsahu vašim zájmům a potřebám.

Cookies můžete blokovat nebo odstranit prostřednictvím svého internetového prohlížeče nebo pomocí softwaru třetí osoby. To však může negativně ovlivnit funkčnost některých částí dané webové stránky.

Některé soubory cookies jsou nezbytné pro správné fungování našich webových stránek. K využití ostatních souborů cookies bychom potřebovali Váš souhlas.

COOKIES, KTERÉ POUŽÍVÁME

Na našich stránkách používáme:

Nezbytné soubory cookies, které vám umožňují pohybovat se po našich internetových stránkách a využívat jejich základních funkcí a bez kterých by nebylo možno naše internetové stránky řádně užívat:

PHPSESSID

Analytické a výkonnostní cookies nám umožňují rozeznat a spočítat počet uživatelů a shromažďovat informace o tom, jak jsou naše internetové stránky používány. Tyto informace využíváme k tomu, abychom lépe rozuměli fungování našich internetových stránek a mohli je zlepšovat.

Tyto cookies užíváme v rámci využití služby Google Analytics.

Podrobné informace o službě Google Analytics a ochraně soukromí (včetně toho, jak můžete kontrolovat, jaké informace jsou zasílány společnosti Google) najdete na adrese: https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

DALŠÍ DRUHY COOKIES

Pro Váš přehled existují ještě další druhy souborů cookies, které na našich webových stránkách ale nepoužíváme. V závislosti na funkci a účelu, za kterými jsou soubory cookies používány, se další cookies obvykle dělí ještě na:

Funkční cookies se používají k zapamatování vašich preferencí na našich internetových stránkách (například jazyk nebo přihlašovací údaje).

Cookies pro cílenou reklamu a marketing zaznamenávají vaši návštěvu na našich internetových stránkách, jiné internetové stránky, které jste navštívili a odkazy, které jste použili. Tyto informace používáme k zobrazování reklamy, která je přizpůsobena vaším preferencím. Někteří naši partneři umísťují na naše internetové stránky své cookies pro přizpůsobení zobrazené reklamy.

Cookies pro sociální média umožňují sdílení vašich aktivit webovým stránkám sociálních médií typu Facebook a Twitter.

VYUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

Soubory cookies vydrží na vašem zařízení 12 měsíců. Po uplynutí této doby vám při další návštěvě našich internetových stránek nahrajeme prostřednictvím vašeho prohlížeče nové cookies.

Pokud chcete vymazat soubory cookies uložené ve vašem zařízení a zkonfigurovat svůj webový prohlížeč, aby sám cookies odmítal, můžete tak učinit obvykle v menu „Možnosti“, „Nástroje“ nebo „Preference“ prohlížeče, který používáte k přístupu na naše stránky. Podrobnější informace o správě souborů cookies u nejběžnějších internetových prohlížečů naleznete zde:

Microsoft Internet Explorer https://support.microsoft.com/cs-cz/kb/278835;

Firefox https://support.mozilla.org/cs/kb/vymazani-cookies;

Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=cs;

Opera https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/;

Safari https://support.apple.com/cs-cz/guide/mdm/mdmf7d5714d4/web;

Safari pro iPad a iPhone https://support.apple.com/cs-cz/HT201265.

Povolení cookies v nastavení internetového prohlížeče se považuje za souhlas se zpracováním osobních údajů.

Chcete-li se dozvědět více o druzích cookies a o jejich správě či odstraňování, můžete navštívit tuto internetovou stránku: https://www.allaboutcookies.org/.

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ A VAŠE PRÁVA S TÍM SPOJENÁ

Protože cookies jsou ukládány do Vašeho zařízení, může se zpracování nezbytných a analytických souborů cookies považovat za zpracování osobních údajů ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES („Nařízení GDPR“). Jejich zpracování je možné na základě oprávněného zájmu provozovatele webových stránek v souladu s čl. 6 odstavce 1, písmena f) Nařízení GDPR. Bez jejich použití by nebyla zachována funkčnost internetových stránek.

Na zpracování těchto údajů se uplatní zásady ochrany osobních údajů správce údajů: ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA, TEPLICE, CHELČICKÉHO 4, P.O., Chelčického 345/4, 415 01 Teplice (dále též jen jako „Škola“) , které jsou dostupné zde.

Údaje získané prostřednictvím cookies nespojujeme s Vaším chováním na jiných webových stránkách, ani Vás na jejich základě neprofiluje.

Vzhledem ke zpracování Vašich osobních údajů prostřednictvím souborů cookies máte právo na informace o zpracování Vašich osobních údajů, právo na přístup k osobním údajům, právo na přenositelnost osobních údajů, právo vyžádat si aktualizaci či opravu údajů, nebo omezení jejich zpracování, právo požadovat po výmaz osobních údajů (pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce) a samozřejmě právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, byla v důsledku zpracování údajů porušena Vaše práva.


kraj
kraj
kraj